Opinie i historie pacjentek NIFTY pro ⭐⭐⭐ | Badanie NIFTY Pro Przeskocz do treści
Zapytaj o badanie
Pon-pt. 7.00-19.00, Sb-ndz. 9.00-21.00

Co mówią Mamy o teście NIFTY pro?

Szybki wynik dla spokojnej ciąży

test nifty pro opinie historie

Nasze Pacjentki najczęściej podkreślają szybki wynik oraz spokój, który przyniosło im wykonanie testu NIFTY pro. Spokój oraz pozbycie się obaw i wątpliwości dotyczących zdrowia są bardzo ważne dla rozwoju dziecka oraz dla Mamy, aby bez stresu mogła cieszyć się ciążą. Poznaj opinie Mam, które wykonały test NIFTY pro oraz ich historie. Zadzwoń do nas aby zapytać o test NIFTY pro i umów termin badania już dziś – aby cieszyć się spokojną ciążą.


.

Zapytaj o badanie NIFTY pro 7 dni w tygodniu: tel. 575 261 083 

Ogólnopolska rejestracja: Umów termin on-line


Po wynikach testu pappa byłam zaniepokojona. Wykonałam test Nifty, po otrzymaniu wyników ogromna ulga. Można w końcu cieszyć się z ciąży, dodatkowo znając już płeć dziecka:) Personel bardzo miły i pomocny. Na wynik czekałam 4 dni robocze+weekend. Jeżeli ktoś ma środki i możliwość nie ma się co zastanawiać. Polecam – Gosia, 25.02.2020 r. ⭐⭐⭐⭐⭐


Polecam wszystkim! Własnie przed chwila otrzymałam wynik – minęly 4 dni robocze! Jestem bardzo mile zaskoczona. Juz znam plec dziecka oraz jestem spokojna, bo mójj synek jest zdrowy. Cala procedura przebiegla bardzo sprawnie, otrzrymalam odpowiedzi na wszystkie pytania. Pelen profesjonalizm. Dziekuje bardzo! – Kinga, 24.02.2020 r. ⭐⭐⭐⭐⭐


Test NIFTY to test który ukoi twoje nerwy w przeciągu pięciu dni otrzymałam wyniki. Może cena nie jest niska ale WARTO  – K.  Monika – 7.02.2020 r. ⭐⭐⭐⭐⭐


W wieku 30 lat wykonywałam test NIFTY w 13 tygodniu ciąży. Po teście Papa i badaniu prenatalnym miałam 50% że urodzę dziecko z zespołem Downa. Lekarz prowadzący uspokajał mnie i chciał poczekać do 20 tygodnia na badania połówkowe. Nie mogłam czekać tak długo. Zrobiłam test i po 2 tygodniach okazało się w 98% że urodzę zdrowego chłopca wykluczając nie tylko zespół Downa ale i inne choroby genetyczne. Badanie jest drogie ale spokój przyszłej mamy czekającej na pierwsze dziecko był wart wszystkich pieniędzy bo płakałam każdej nocy zastanawiając się dlaczego mi się to przytrafiło skoro świadomie starałam się o dziecko, dbałam o zdrowie, ćwiczyłam, dobrze się odżywiałam. Teraz mam zdrowego trzylatka. – 11.10.2019 r. ⭐⭐⭐⭐⭐


Drodzy rodzice gorąco Wam polecam to badanie w 100% uspokoił moje nerwy po badaniach prenatalnych, przez które żyłam w strachu póki nie dowiedziałam się ze można sprawdzić czy z dzieckiem wszystko dobrze ( a to jest warte każdych pieniędzy ) – Marta, 22.01.2020 r. ⭐⭐⭐⭐⭐


Na test Nifty Pro zdecydowaliśmy się po badaniu prenatalnym. Kilka dni niepewności. Wynik po pięciu dniach roboczych od wykonania badania. Dzień odczytania wyniku to najpiękniejszy dzień w Naszym życiu, tak samo jak ten kiedy dowiedzieliśmy się o ciąży. Cieszymy się Naszą zdrową CÓRECZKĄ! Dziekujemy serdecznie całemu zespołowi Nifty Pro. To Państwa zasługa, że bez zbędnego stresu mozemy cieszyć ciążą. Polecamy wszystkim zastanawiającym się przyszłym rodzicom! Pozdrawiam!” – KKP, 16.01.2020 r. ⭐⭐⭐⭐⭐


Witam. Pewnie jak każdy z Nas ma dylemat czy warto wydać tyle pieniędzy ? Odpowiem Wam , że warto i nie żałuje 🙂 Wyniki dostałam do 6 dni 🙂 tyle nerwów z powodu złego USG prenatalnego … zrobiłam test i połowa ciąży spokojna 🙂 cieszę się chwilą więc nie zastanawiajcie się mamusie i tatusie 🙂 – Klientka :), 13.01.2020 r. ⭐⭐⭐⭐⭐


Bardzo dziękuje pani Beacie Sz. , która bardzo szczegółowo i cierpiliwie wyjaśniła mi wszystko co dotyczy testu nifty pro. Samo badanie przebiegło szybko a czas oczekiwania to tylko 5 dni. Uważam, że spokój w ciąży jest bezcenny dlatego warto zrobić ten test. Po uzyskaniu dobrych wyników czuje sie pewniej i z niecierpliwością czekam na mojego trzeciego synka:) Jeszcze raz gorąco polecam. – Natalia, 4.12.2019 r. ⭐⭐⭐⭐⭐


Badanie zostało umowione przez konsultantkę (bardzo miłą i pomocną) w moim mieście. Wszystko przebiegało sprawnie i w miłej atmosferze. Na wszystkie moje pytania dostawałam wyczerpujace odpowiedzi a po 5 dniach dostałam wynik z określeniem płci (12 tydz a ja znam płeć) Na całe szczęscie w moim przypadku całą ciążę mogę przechodzić spokojnie bo wszystko jest dobrze. – Natalia, 20.11.2019 r. ⭐⭐⭐⭐⭐

Umów test NIFTY pro – ogólnopolska rejestracja

1. Wybierz przychodnię lub wizytę domową rozwiń
(obie opcje w cenie badania, bez dodatkowych opłat)
2. Wybierz lokalizację rozwiń
Podaj adres, w którym chciałabyś umówić wizytę domową

Miasto:

Kod pocztowy:

Ulica:

Numer domu:

Numer mieszkania: (pole nieobowiązkowe)

Telefon: Adres:
Tel: (23) 682 67 03 Ciechanów, Ul Spółdzielcza 2
Tel: (29) 642 30 08 Ostrów Mazowiecka, ul. Słowackiego 6
Tel: (24) 361 74 30 Płock, ul. Dworcowa 2
Tel: (48) 386 13 08 Radom, ul. 1905 roku 20
Tel: (22) 100 32 65 Warszawa, ul. Cybernetyki 7
Tel: (25) 740 50 09 Siedlce, ul. Floriańska 57
Tel: (25) 786 66 64 Garwolin, ul. Jana Pawła II 17
Tel: (48) 685 64 55 Grójec, ul. Kopernika 8a
Tel: (29) 642 30 59 Ostrołęka, ul. Pileckiego 14
Tel: 22 100 50 59 Legionowo ul. Sowińskiego 4
Tel: (48) 386 14 16 Kozienice, ul. Lubelska 40
Tel: (24) 361 74 30 Płońsk, ul. Grunwaldzka 11A
tel. (22) 100 32 65 ul. Krzywe Koło 10 00-270 Warszawa
tel. (22) 100 32 65 ul. Sienna 86 00-815 Warszawa
Telefon: Adres:
Tel: (32) 445 02 61 Katowice, ul. Bocheńskiego 38A
Tel: (32) 445 07 11 Chorzów, Ul. Batorego 19
Tel: (33) 488 02 01 Cieszyn, u. Frysztacka 20
Tel: (34) 343 01 48 Częstochowa, ul. Pużaka 5
Tel: (32) 445 06 57 Rybnik, ul. Parkowa 4a
Tel: (33) 488 03 16 Ustroń, ul. Stawowa 2A
Tel: (32) 445 05 26 Zawiercie, ul. Powstańców Śląskich 8
Tel: (33) 488 00 84 Bielsko Biała, ul. Pszenna 11
Tel: (33) 488 02 56 Żywiec, ul. Księdza Prałata Stanisława Słonki 24
Tel: (32) 445 09 77 Jastrzębie Zdrój, ul. Dworcowa 1D
Tel: (32) 760 57 87 Racibórz, Ul. Kolejowa 19A
Tel: (34) 343 00 49 Lubliniec, Ul. Mickiewicza 14
Tel: (32) 442 01 71 Wodzisław Śląski, ul. Gałczyńskiego 2
Tel: (32) 445 35 66 Mikołów, Os. 30-lecia 8
Tel: (32) 722 07 37 Czechowice-Dziedzice, ul. Sienkiewicza 8
Tel: (32) 445 37 31 Pszczyna, ul. Dobrawy 7
Tel: (32) 445 06 57 Żory, ul.Wojska Polskiego 3C
Tel: (32) 445 02 61 Będzin, ul. Małobądzka 141
Tel: (32) 445 02 61 Ruda Śląska, ul. Wawelska 7
Tel: (32) 616 40 63 ul. Grunwaldzka 235 43-600 Jaworzno
tel. (32) 445 06 31 Gliwice, ul. Szafirowa 18
tel. (33) 488 00 84 Skoczów, ul. Mały Rynek 1
tel: (33) 488 00 84 Żywiec, Dworcowa 22
Telefon: Adres:
Tel: (61) 841 79 25 Poznań, ul. Braniewska 20
Tel: (62) 501 35 07 Kalisz, ul. Majkowska 13a
Tel: (61) 278 56 55 Nowy Tomyśl, ul. Zbąszyńska 9
Tel: (67) 345 01 77 Piła, ul. Matwiejewa 6
Tel: (62) 501 35 11 Kępno, ul. Mickiewicza 12
Tel: (62) 501 35 10 Ostrów Wielkopolski, ul. Wrocławska 28
Tel: (62) 594 05 95 Jarocin, ul. Hallera 9
Tel: (62) 501 35 10 Krotoszyn, ul. Wojciechowskiego 3
Tel: (63) 220 21 65 Turek, ul. Dąbrowskiego 7
Tel: (61) 278 50 80 Września, ul. Piastów 16
Tel: (62) 6250135 Leszno, ul. Racławicka 1a
tel. (61) 278 50 80 Kościan, ul. Nacławska 15
Telefon: Adres:
Tel: (85) 674 99 06 Białystok, ul. Fabryczna 4
Tel: (87) 735 10 40 Suwałki, ul. Młynarskiego 9
Tel: (87) 735 10 06 Augustów, ul. Chreptowicza 1
Tel: (85) 871 03 05 Bielsk Podlaski, ul. 3 Maja 15
Tel: (85) 674 99 06 Mońki, Al. Wojska Polskiego 42
Tel: (86) 225 23 53 Grajewo, ul. Kolejowa 8
tel. (85) 674 99 06 Sokółka, ul. Lelewela 2 16-100
Telefon: Adres:
Tel: (83) 410 20 36 Biała Podlaska, ul. Królowej Jadwigi 2
Tel: (82) 592 20 41 Chełm, ul.Lipowa 27
Tel: (81) 451 10 20 Lublin, ul. Przyjaźni 13
Tel: (84) 534 34 00 Zamość, ul. Jasna 14
Tel: (84) 534 34 08 Hrubieszów, Ul. Leśmiana 28
Tel: (81) 451 11 44 Kraśnik, Ul. Zygmunta Krasińskiego 16/6
Tel. (83) 410 20 45 Parczew, ul. 11 listopada 48
Tel. (81) 451 11 75 Puławy, ul. Centralna 15
Tel: (25) 740 56 04 Łuków, ul. Sienkiewicza 7A
Tel: (84) 534 35 35 Tomaszów Lubelski, ul. Petera 3
Tel: (81) 451 10 20 Lubartów, ul.Mickiewicza 3-5
Tel: (84) 534 35 35 Biłgoraj, ul. Tadeusza Kościuszki 18
Telefon: Adres:
Tel: (56) 690 40 98 Brodnica, ul.Kopernika 8
Tel: (52) 569 11 16 Bydgoszcz, ul. Karłowicza 3-5
Tel: (56) 690 40 97 Grudziądz, ul. Klasztorna 9/11
Tel: (52) 569 10 93 Inowrocław, ul. Dworcowa 71
Tel: (56) 690 40 95 Toruń, ul. Stefana Srebrnego 1
Tel: (54) 412 41 03 Włocławek, ul. Zduńska 2
Tel: (56) 690 41 88 Golub-Dobrzyń, ul. Wojska Polskiego 3C
Tel: (52) 569 10 88 Świecie, ul. Bydgoska 1
Tel: (54) 412 41 03 Lipno, ul. Kościuszki 21
Tel: (54) 412 41 03 Wielgie, ul. Starowiejska 10
Tel. 52) 569 11 16 Bydgoszcz, ul. M. Skłodowskiej-Curie 26, 85–094
Telefon: Adres:
Tel: (18) 521 14 92 Bukowina Tatrzańska, ul. Długa 145
Tel: (18) 521 12 60 Nowy Sącz, ul. Kochanowskiego 2
Tel: (18) 521 11 84 Nowy Targ, ul. Wojska Polskiego 14
Tel: (33) 488 02 75 Sucha Beskidzka, ul. Mickiewicza 56
Tel: (14) 696 00 79 Tarnów, Osiedle 25-lecia 3a
Tel: (18) 521 10 81 Krynica Zdrój, ul. Reymonta 21
Tel: (12) 444 68 60 Kraków, ul. Mehoffera 6
Tel: (12) 312 41 53 Krzeszowice, ul. Stolarska 1
Tel. (18) 521 10 74 Zakopane, ul. Orkana 6
Tel: (12) 444 68 60 Wieliczka, ul. Wincentego Pola 4a
Tel: (33) 488 02 75 Wadowice, osiedle Kopernika 10B
tel. (22) 100 32 65 Myślenice, ul. Oś Tysiąclecia 1, 32-400
Telefon: Adres:
Tel: (55) 621 21 99 Elbląg, ul. Nowowiejska 7
Tel: (89) 627 12 88 Szczytno, ul. Chrobrego 10
Tel: (89) 627 13 20 Ostróda, ul. Jana Sobieskiego 3C
Tel: (89) 627 13 43 Biskupiec, ul. Armii Krajowej 1A
Tel: (23) 682 23 32 Mława, ul. Anny Dobrskiej 1
Tel: (87) 735 13 18 Pisz, ul. Sienkiewicza 4
Tel: (89) 627 13 20 Olecko, ul. 11 Listopada 23, 19-400
tel: 533 090 626 Lidzbark Warmiński, ul. 11- tego Listopada 15
(89) 627 13 43 ul. Armii Krajowej 1 A, 11–300 Biskupiec
Telefon: Adres:
Tel: (58) 739 69 24 Gdynia, ul. Adm.J.Unruga 84
Tel: (58) 739 66 96 Gdańsk, ul. Subisława 24
Tel: (59) 722 84 43 Słupsk, ul. Juliusza Kossaka 22
Tel: (59) 722 84 26 Czarne, Plac Wolności 10
Tel: (55) 621 23 05 Kwidzyn, ul. 11 Listopada 20/1
Tel: (55) 612 93 10 Malbork, ul.Dworcowa 14
Tel: (59) 727 33 15 Człuchów, Os. Wazów 8
Tel: (58) 739 66 96 Sopot, Oskara Kolberga 7
Tel: (58) 739 66 96 Kartuzy, ul. Sambora 21A
Tel: (59) 722 84 43 Bytów, ul. Lęborska 11
Tel: (58) 739 66 96 Puck, ul. I Armii Wojska Polskiego 27
Tel: (59) 727 33 15 Ustka, ul. Mickiewicza 12
Tel: (59) 722 84 43 Tuchomie, ul. Jana III Sobieskiego 22
tel. (58) 746 34 72 Wejherowo, ul. I Brygady Pancernej Wojska Polskiego, 84–200
tel: (59) 722 84 43 Tuchomie, Jana III Sobieskiego 22
Telefon: Adres:
Tel: (15) 816 50 20 Gorzyce, ul. Piłsudskiego 17
Tel: (16) 736 11 17 Przemyśl, ul. Opalińskiego 13
Tel: (17) 784 00 51 Rzeszów, ul.Architektów 11
Tel. (15) 816 50 66 Stalowa Wola, ul. Okulickiego 36
Tel. (14) 696 06 51 Sanok, ul. Przemyska 24
Tel: (13) 444 01 02 Krosno, ul. 1000 lecia 13
Tel: (16) 736 11 17 Jarosław, ul. Poniatowskiego 53
(16) 736 11 17 Lubaczów, ul. Kościuszki 141, 37–600
Telefon: Adres:
575 261 083 Jelenia Góra, ul. Zielona 6/1
575 261 083 Legnica, ul. Piekarska 7
575 261 083 Wałbrzych, ul. Armii Krajowej 22-23
575 261 083 Kobierzyce, Ul. Witosa 5
575 261 083 Kłodzko, ul. Spółdzielcza 4
575 261 083 Ślęza, ul. Przystankowa 2
575 261 083 Wrocław, ul. Trwała 7
575 261 083 Świdnica, ul. Kliczkowska 37
575 261 083 Złotoryja, ul. Rynek 5/2
575 261 083 Jawor, ul. Piłsudskiego 10
575 261 083 Kamienna Góra, ul. Władysława Broniewskiego 26A
575 261 083 ul.Waryńskiego 18, 57-200 Ząbkowice Śląskie
Telefon: Adres:
Tel: (41) 519 652 379 Kielce, al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 17a
Tel: (41) 241 22 19 Ostrowiec Świętokrzyski, Os. Ogrody 29
Tel: (41) 241 22 01 Starachowice, ul. Jana Pawła II 1
Tel: (41) 260 80 03 Jędrzejów, ul. Małogoska 25
Tel: (41) 248 39 99 Pińczów, ul. Batalionów Chłopskich 33
Tel: (41) 241 21 45 Włoszczowa, Ul. Mleczarska 11
Telefon: Adres:
Tel: (77) 547 48 08 Kędzierzyn Koźle, ul. Czerwińskiego 3
Tel: (77) 547 44 60 Kluczbork, ul. Grunwaldzka 20
Tel. (77) 541 83 66 Prudnik, ul. Ogrodowa 2a
Telefon: Adres:
Tel: (24) 386 21 11 Kutno, ul. Sienkiewicza 16
Tel: (42) 279 72 24 Łódź, ul. Kniaziewicza 20a
Tel: (44) 744 13 10 Piotrków Trybunalski, ul. Polna 13/13A
Tel: (44) 744 12 75 Radomsko, ul. Mickiewicza 29
Tel: (46) 816 61 99 Skierniewice, ul. Sobieskiego 29
Tel: (44) 744 12 99 Tomaszów Mazowiecki, ul. Barlickiego 15
Tel: (44) 744 13 55 Bełchatów, ul. Edwardów 2A
Tel: (43) 655 74 09 Wieluń, ul J.Żubr 30
Tel: (43) 656 43 73 Sieradz, ul. Krakowskie Przedmieście 10
Tel: (42) 279 74 94 Zgierz, ul. Dąbrowskiego 19
Tel: (42) 279 72 24 Pabianice, ul. Warszawska 6
Telefon: Adres:
Tel: (91) 852 22 36 Szczecin, ul. Powstańców Wielkopolskich 66/68
Tel: (94) 716 60 83 Szczecinek, ul. Kilińskiego 7
Tel: (67) 345 01 36 Wałcz, ul. Piastowska 3
Tel. (94) 716 60 72 Koszalin, ul. Traugutta 31/3
Tel. (91) 852 22 67 Świnoujście, ul. Piłsudskiego 23-25
Tel: (91) 831 09 04 Gryfice, ul Ks.Stanisława Ruta 9
Tel: (95) 711 70 38 Myślibórz, ul. Kościelna 15
Tel: (91) 831 09 77 Kamień Pomorski, ul. Kopernika 28
Tel: 91) 852 22 36 Goleniów, ul. Partyzantów 11
Tel: (59) 727 33 15 Sławno, ul. Chełmońskiego 9
Tel: (91) 852 28 06 Stargard, ul. Kilińskiego 3
Kołobrzeg, ul. Szpitalna 2c/5, 78–100
(59) 727 33 15 Sławno ul. Chełmońskiego 9
Telefon: Adres:
Tel: (68) 414 50 54 ul. Chrobrego 20 A, 60-052 Zielona Góra
Tel: (65) 356 82 52 Wschowa, ul. Zygmunta Starego 4
Tel: (68) 414 52 72 Żary, ul. Strzelców 10
Tel: (95) 711 70 06 Strzelce Krajeńskie, Al. Wolności 9 K
3. Wybierz termin rozwiń

Wybierz datę

Wybierz preferowane godziny

4. Podaj dane rozwiń

Czy przed złożeniem zamówienia kontaktowali się Państwo z nami?

Z kim się Państwo kontaktowali?

Administratorem danych podanych w formularzu jest TESTDNA sp. z o.o. Sp.k. z siedzibą: ul. Bocheńskiego 38 A, 40-859 Katowice, o numerze NIP: 634-282-27-48, REGON: 243413225, e-mail: biuro@testDNA.pl , tel.: 32/ 445-34-26. Pokaż całość >> Przekazane nam dane będą wykorzystane w celu:
1) umówienia wizyty w placówce testDNA Laboratorium lub u któregoś z partnerów współpracujących (podstawa: art. 6 ust. 1 lit b) rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz. Urz. UE L 2016, Nr 119) – w dalszej części RODO);
2) dochodzenia i obrony przed ewentualnymi roszczeniami (podstawa: art. 6 ust. 1 lit. f) RODO);
3) odpowiedzi na zadane nam pytania i weryfikacji tożsamości osoby (podstawa: art. 6 ust. 1 lit b) RODO;

Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże może stanowić warunek udzielenia odpowiedzi na zadane pytania lub realizację usługi. Dane te mogą zostać przekazane podmiotom współpracującym w celu realizacji zleconej nam usługi. Szczegółowe informacje nt. przetwarzania danych osobowych znajdziesz tutaj https://test-nifty.pl/polityka-prywatnosci/

Po wysłaniu formularza skontaktujemy się z Państwem telefonicznie w ciągu jednego dnia roboczego w celu potwierdzenia terminu i dokończenia rezerwacji. Wizytę domową można zamówić w całej Polsce.

Więcej informacji:

Test NIFTY pro krok po kroku
  1. Po umówieniu terminu przez formularz on-line kontaktuje się z Państwem nasz konsultant medyczny aby potwierdzić termin oraz dokończyć proces rezerwacji terminu badania. Kontakt następuje w ciągu jednego dnia roboczego (godziny pracy: poniedziałek – piątek, od 8:00 do 16:00). Wymagane jest wypełnienia ankiety, która zawiera pytania istotne do przeprowadzenia badania (m.in. jaki jest wiek ciąży, czy ciąża jest pojedyncza czy mnoga, jakie leki są przyjmowane). Aby dokończyć rezerwację potrzebne jest także wpłacenie zadatku. Zadatek jest wymagany, ponieważ do placówki jest wysyłany indywidualnie przygotowany zestaw z unikalnym numerem, który czeka na pacjentkę w umówionym terminie badania.  Żadna inna osoba nie skorzysta z zestawu. Kwota zadatku jest wliczona w cenie badania.
  2. Po potwierdzeniu terminu i rezerwacji, w umówionym terminie należy przyjść do wybranej placówki lub oczekiwać na wizytę domową. W przypadku wizyty w placówce, dzięki wcześniejszej rezerwacji terminu badanie odbywa się bez oczekiwania w kolejce.
  3. W trakcie wizyty w placówce lub wizyty domowej podpisywany jest formularz zlecenia badania (wcześniej przesyłamy go na e-mail, do wcześniejszego zapoznania się).
  4. Do badania pobierana jest próbka krwi od matki, podobnie jak do badania krwi typu morfologia. Pobranie próbek jest szybkie i cała wizyta w placówce lub wizyta domowa trwa zwykle do 20 minut.
  5. Próbka wraz z formularzem zlecenia przekazywana jest do laboratorium BGI, w którym wykonywane są analizy. Transport próbek trwa tylko 1-2 dni robocze, podobnie jak w przypadku dostarczenia do laboratorium w Polsce. Więcej informacji o bezpiecznym transporcie próbki
  6. Wynik testu dostępny jest do pobrania w Panelu Pacjenta na stronie internetowej. Jest to oryginał – dokument jest podpisywany elektronicznie. Czas oczekiwania na wynik wynosi do 10 dni roboczych od momentu dotarcia próbek do laboratorium. To jest maksymalny czas, zwykle wynik dostępny jest szybciej!
Jak przygotować się do badania?

Test NIFTY pro nie wymaga szczególnych przygotowań, nie trzeba być na czczo i można wcześniej zjeść posiłek. Aby przygotować krew do badania warto wcześniej zadbać o nawodnienie organizmu i pić płyny.

Jak zapłacić za badanie?

Koszt badania NIFTY Pro wynosi 2397 zł.  W przypadku testu NIFTY cena jest ostateczna i nie wiąże się z żadnymi dopłatami. Płatność jest rozłożona najczęściej na trzy części:

  1. W pierwszej kolejności na konto laboratorium wpłaca się zadatek 200 zł, który jest potwierdzeniem rezerwacji i jednocześnie pierwszą częścią płatności za badanie.
  2. Na miejscu w placówce zostaje pobrana opłata 50 zł za usługę pobrania próbek.
  3. Pozostałą kwotę (po odjęciu powyższych kwot czyli 2147 zł) wpłaca się na konto laboratorium już po pobraniu próbek.

Dane do płatności dostępne są na stronie testDNA Laboratorium  tutaj. Otrzymają je Państwo także na miejscu w punkcie pobrań.


badania DNA w ratachZapłać za badanie NIFTY Pro w ratach

Istnieje możliwość rozłożenia płatności za badania NIFTY Pro  na raty.

Skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji – 575 261 083.

Przeczytaj, jak oceniają nas nasi pacjenci:

Najwyższy stopień profesjonalizmu. Do tego bardzo miła, ciepła i rzetelna obsługa, zarówno podczas telefonicznych ustaleń, jak i w laboratorium w czasie pobierania próbki. Czułam się naprawdę świetnie i pod dobrą opieką. Wyniki on-line były już po 6 dniach. Radość i spokój ogromne. Dziękuję i polecam gorąco.”
Magdalena
Po pierwsze szybko! Ze względu na złe wyniki testów ogólnodostępnych i stres z tym zwiazany zdecydowałam się na test NIFTY i zależało mi na czasie. Jednego dnia napisałam maila z zapytaniem i drugiego dnia byłam już umówiona na pobranie krwi. Wyniki, mimo ze miały być w ciągu 10 dni, dostałam już po 7 dniach (5 dniach roboczych). Szybko i solidnie. Do tego przemiła obsługa na każdym etapie świadczenia usługi. I spokój uzyskany po wynikach... bezcenne. Polecam!!!”
Niki
„Jestem bardzo zadowolona z obsługi; informacji udzielonych przez konsultanta infolinii, pobrania krwi (Warszawa) oraz czasu oczekiwania na wynik (był już ósmego dnia roboczego od pobrania). Potwierdzone niskie ryzyko trisomii - z podwójnego testu pappa oraz płci - z usg 🙂 Na pewno teraz jestem spokojniejsza, polecam!”
Kaisa79
„Serdecznie polecam każdej przyszłej mamie, która miała kiepskie wyniki PAPPA. U mnie na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Profesjonalna, miła i pomocna obsługa w punkcie w Katowicach. Na wyniki czekałam krócej, bo 7 dni roboczych.”
Kasia z Mysłowic

oryginalny test nifty pro

Zarezerwuj termin
Zadzwoń terazZadzwoń teraz